Geräte und Zubehör
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh coriander stems and roots, leaves reserved (see Tips)1 bunch
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger cut into pieces4 cm
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
cauliflower cut into florets750 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)1 tsp
-
red lentils115 g
-
cinnamon quill1
-
eggs4
-
pita bread wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve1
-
lime cut into wedges, to serve1
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
255 mg
Protein
20.8 g
Kalorien
1417.5 kJ /
340 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoff
10.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
31.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Summer dahl
35 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Brown rice
50 Min