Geräte und Zubehör
Salade van peer en spek met mosterddressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
702 mg
Protein
7 g
Kalorien
1803 kJ /
430 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Green Godess Salade
20 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Steak tartaar
30 Min