Geräte und Zubehör
Salade van peer en spek met mosterddressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
702 mg
Protein
7 g
Kalorien
1803 kJ /
430 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min