Geräte und Zubehör
Koolstoofpot met kalkoen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden30 g
-
peterselie, vers2 takjes
-
water600 g
-
aardappelen in hun geheel350 g
-
Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)250 g
-
olijfolie70 g
-
prei doormidden gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
chillipeper, vers zaden verwijderd1
-
teentje knoflook in zijn geheel, ongeschild1
-
kalkoenborstfilet, zonder vel gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
droog geroosterde en gezouten pinda's50 g
-
zout½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen2 - 3 snuifjes
-
kippenbouillon600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2658.7 mg
Protein
105.8 g
Kalorien
8048.2 kJ /
1923.6 kcal
Fett
111.2 g
Ballaststoff
19.2 g
Gesättigte Fettsäuren
21.9 g
Kohlenhydrate
131.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min