Geräte und Zubehör
Gazpacho met kers en munt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
604 kJ /
144 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Groentepannenkoekjes
20 Min
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min