Geräte und Zubehör
Grilled Fish with Mango Sambal
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1673 mg
Protein
82 g
Kalorien
2851 kJ /
682 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Dubai pistachio macarons
2 Std.
Brownie Brittle
Keine Bewertungen
Pasta e fagioli
26 Std.
Lemon hibiscus iced tea
2 Std. 30 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Steak tartare
10 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Black Rice Pudding
45 Min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Long Rise Pizza
20 Std.
Fluffy ricotta pancakes
35 Min