Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Nährwerte
- pro 8 porties
- Kalorien
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Protein
- 215.8 g
- Kohlenhydrate
- 392 g
- Fett
- 203.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 96.7 g
- Ballaststoff
- 26.6 g
- Natrium
- 7605.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Taart met peer en brie
1h 10 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Rabarberijs
36h 25 min
Gevulde groenten
1h 20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20 min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min