Geräte und Zubehör
Franse brunch
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
Bramenjam met Crémant en vanille
-
braambessen500 g
-
geleisuiker 2:1250 g
-
citroensap20 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
schuimwijn type Crémant100 g
Financiers
-
gepelde amandelen100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden150 g
-
bloem50 g
-
pure poedersuiker170 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
eiwit (5 middelgrote eiwitten)150 g
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
-
water600 g
-
broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)150 g
-
Gruyère kaas in stukken120 g
-
bloem40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)50 g
-
melk300 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
wit brood20 sneetjes
-
gekookte ham10 sneetjes
-
vers peterselieblad10 g
-
vers korianderblad10 g
-
verse bieslook in kleine ringen gesneden10 g
-
verse geitenkaas in stukken200 g
-
eieren8
-
kleine vijgen gesneden in achtsten4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1552.5 mg
Protein
37.2 g
Kalorien
4353 kJ /
1040.4 kcal
Fett
48.3 g
Ballaststoff
9.7 g
Gesättigte Fettsäuren
23.6 g
Kohlenhydrate
115 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Internationaal Brunchen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Creatief Basisbrood
45 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen