Geräte und Zubehör
Matzeballen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
16 stuks
Zutaten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optional) een klein stukje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216 mg
Protein
3 g
Kalorien
364 kJ /
87 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Tempé
48 Std.
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Groentensoep
35 Min