Geräte und Zubehör
Geflambeerde uientaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Rijst met Zeevruchten
Nessuna valutazione
Charoset
15min
Limonade
5min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Turkse flatbreads
2h 10min
Aardbeienmojito
10min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Aardbeienjam
1h 5min
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Appel en citroen krans
50min