Geräte und Zubehör
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
302.8 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min