Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, cut in halves
- 400 g lamb shoulder meat, preferably bone in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breast fillets, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or mutton spicy sausages (e.g. merguez) (optional)
- 400 g courgettes, unpeeled, cut in slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g chickpeas, canned, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
oder 1 - 2 tsp chilli paste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 11.7 g
Alternative Rezepte
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Scandinavian Brunch Roll
4 Std. 10 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Maple-Buttered Rum Cider
Keine Bewertungen
Beef and beer pie
1h 40 min
Strawberry milkshake
5 min
Chicken with couscous and saffron
1h 15 min
Couscous with lamb and vegetables
50 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min