Geräte und Zubehör
Fatayer met kaas en munt
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
6 g
Kalorien
921.2 kJ /
220 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.1 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Prime Board
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Harira
7 Std.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min