Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

4.7 7 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions

Zutaten

Bundt
  • unsalted butter cut into pieces
    110 g
  • gluten free flour to dust
  • eggs
    2
  • caster sugar
    140 g
  • grapeseed oil
    10 g
  • gluten free cornflour
    100 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • gluten free baking powder
    ½ tsp
Lemon glaze
  • pure icing sugar
    75 g
  • lemon juice
    10 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 384.4 kcal / 1608.5 kJ
Protein 4 g
Fett 18.8 g
Kohlenhydrate 51.9 g
Ballaststoff 1.5 g
Gesättigte Fettsäuren 10.2 g
Natrium 56.4 mg

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