Geräte und Zubehör
Miso udon carbonara
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portioner
Zutaten
-
40 g parmesanost, i bitar (2 cm)pecorino i bitar (2 cm)40 g
-
vitlöksklyfta1
-
vårlök (optional) vit och grön del, i bitar, + extra till garnering30 g
-
150 g guanciale, i bitar (2 cm)tärnat bacon (2 cm)150 g
-
olivolja15 g
-
ägg1
-
äggulor3
-
vit miso (eller shiromiso)25 - 30 g
-
mjölk50 g
-
malen svartpeppar3 nypor
-
udonnudlar400 g
-
vatten för tillagning av nudlar
-
sesamfrön (optional) till garnering
-
torkade chiliflakes (optional) till garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
924.8 mg
Protein
15.3 g
Kalorien
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Köket
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Ris med skinka & pak choi
Keine Bewertungen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Keine Bewertungen
Pumparisotto med bacon
50 Min
Tagliatelle med pumpa
Keine Bewertungen
Pastasallad
Keine Bewertungen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Keine Bewertungen
Sichuan spaghetti
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen