Geräte und Zubehör
Höstpasta
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost i bitar (2 cm)50 g
-
smör30 g
-
salt2 teskedar
-
butternutpumpa i bitar (2 cm)400 g
-
råa pinjenötter20 g
-
skogschampinjoner i skivor (ca 5 mm)100 g
-
färska spenatblad150 g
-
vatten1200 g
-
torkad pappardelle250 g
-
chiliflake, torkad10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1.3 mg
Protein
16.3 g
Kalorien
1821 kJ /
435.3 kcal
Fett
14.5 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
63.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Ris med skinka & pak choi
Keine Bewertungen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Keine Bewertungen
Pumparisotto med bacon
50 Min
Tagliatelle med pumpa
Keine Bewertungen
Pastasallad
Keine Bewertungen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Keine Bewertungen
Miso udon carbonara
Keine Bewertungen
Sichuan spaghetti
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen