Geräte und Zubehör
Ris med skinka & pak choi
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
3 portioner
Zutaten
-
kortkornigt ris japonica250 g
-
vitlöksklyftor2
-
vårlök i skivor40 g
-
olja20 g
-
kokt skinka i bitar (2 cm)200 g
-
pak choi (ca 1 stycke), i bitar (3 cm)150 g
-
vatten + extra för täckning360 g
-
Shaoxing risvin10 g
-
risvinäger5 g
-
ljus soja20 g
-
salt1 tesked
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 portioner
Natrium
5453.2 mg
Protein
54.9 g
Kalorien
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Fett
39.2 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
215.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Keine Bewertungen
Pumparisotto med bacon
50 Min
Tagliatelle med pumpa
Keine Bewertungen
Pastasallad
Keine Bewertungen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Keine Bewertungen
Miso udon carbonara
Keine Bewertungen
Sichuan spaghetti
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen