Geräte und Zubehör
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
24 stycken
Zutaten
-
olivolja100 g
-
vitlöksklyftor140 g
-
babyspenat85 g
-
parmesanost i bitar110 g
-
färskost tärnad110 gram
-
30 g naturell yoghurtgräddfil30 g
-
marinerade kronärtskockor avrunna170 g
-
torkade chiliflakes (optional) efter smak¼ tesked
-
salt efter smak¼ - ½ tesked
-
malen svartpeppar⅛ tesked
-
baguetter (ca 450 g vardera)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 styck
Natrium
284.5 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
662.8 kJ /
158.4 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hej våren!
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ägg- och avokadoröra
Keine Bewertungen
Svampsås
Keine Bewertungen
Avokadomajonnäs
Keine Bewertungen
Aprikosdipp med curry
Keine Bewertungen
Raita med gurka & mynta
Keine Bewertungen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Keine Bewertungen
Kalkonsås
Keine Bewertungen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 Std. 45 Min
Röd paprika- och persiljepesto
Keine Bewertungen
Refriedbönor
Keine Bewertungen
Halloweensallad med blodig hummus
Keine Bewertungen
Den ultimata barbecuesåsen
Keine Bewertungen