Geräte und Zubehör
Svampsås
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
600 gram
Zutaten
-
torkad karljohanssvamp12 g
-
vatten30 g
-
portobellosvamp i grova bitar100 g
-
smör kall & i bitar50 g
-
schalottenlök i halvor60 g
-
torrt vitt vin120 g
-
kycklingbuljong200 g
-
matlagningsgrädde, ca. 15% fetthalt125 g
-
vetemjöl25 g
-
nymalen svartpeppar2 nypor
-
salt¼ - ½ tesked
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 gram
Natrium
1636 mg
Protein
13 g
Kalorien
3309 kJ /
789 kcal
Fett
62 g
Ballaststoff
10.3 g
Gesättigte Fettsäuren
49 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ägg- och avokadoröra
Keine Bewertungen
Avokadomajonnäs
Keine Bewertungen
Aprikosdipp med curry
Keine Bewertungen
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Keine Bewertungen
Raita med gurka & mynta
Keine Bewertungen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Keine Bewertungen
Kalkonsås
Keine Bewertungen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 Std. 45 Min
Röd paprika- och persiljepesto
Keine Bewertungen
Refriedbönor
Keine Bewertungen
Halloweensallad med blodig hummus
Keine Bewertungen
Den ultimata barbecuesåsen
Keine Bewertungen