Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 16.2 g
- Ballaststoff
- 17.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
Keine Bewertungen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen