Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 21.9 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Ratatouille galette
1u. 30min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Vijgenmosterd
25min