Geräte und Zubehör
Hamburger Buns with Stout Beer
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
12 portions
Zutaten
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (optional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
415.3 mg
Protein
7.1 g
Kalorien
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
34.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better with Beer
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Breads - Thermomix® Sensor
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Pears on Orange Syrup
Keine Bewertungen
Croquembouche
Keine Bewertungen
Molten Lava Cake
45 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min