Geräte und Zubehör
Glutenvrije quiche Lorraine
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Protein
9.5 g
Kalorien
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Fett
24.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Dadel curry dip
5 Min