Geräte und Zubehör
Räkor i chili och vitlök
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
2 portioner
Zutaten
-
vitlöksklyftor4
-
färska chilifrukter utan kärnor & delade i halvor1 - 2
-
olivolja50 g
-
salt¼ tesked
-
paprikapulver½ tesked
-
vannameiräkor skalade (med eller utan svans - se tips)500 g
-
färsk bladpersilja finhackade, för garnering1 - 2 kvistar
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1154.5 mg
Protein
52.1 g
Kalorien
1927.5 kJ /
458.9 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen
Tonfiskpasta
35 Min