Geräte und Zubehör
Fisktacos med japansk majonnäs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portioner
Zutaten
Japansk majonnäs
-
druvkärnolja250 g
-
äggulor2
-
cidervinäger2 tsk
-
risvinäger2 tsk
-
salt½ tsk
-
wasabipasta¼ tsk
Fisktacos
-
vitlöksklyftor2
-
färsk ingefära skalad och skuren i halvor3 cm
-
färsk dill bara blad5 kvistar
-
fisksås1 tsk
-
torkad malen gurkmeja1 tsk
-
torkade chiliflakes1 nypa
-
filé av vit fisk i bitar 7-8 cm (se tips)500 - 600 g
-
risvinäger60 g
-
socker40 g
-
vatten + extra 1 msk500 g
-
morötter i tunna strimlor2
-
vårlökar i tunna skivor2 - 4
-
rädisor i tunna strimlor4
-
tortillas (små)8
-
färsk koriander bara blad
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821.9 mg
Protein
39.8 g
Kalorien
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Fett
29.4 g
Ballaststoff
12.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ät nyttigt
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen
Tonfiskpasta
35 Min