Geräte und Zubehör
Cullen Skink
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1585.6 mg
Protein
41.5 g
Kalorien
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stracciatella Soup
30 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min