Chilli con tempeh

Chilli con tempeh

Keine Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porsjoner

Zutaten

  • løk, gul (ca. 150 g), delt i fire
    1
  • hvitløksfedd
    3
  • chili, fersk fjern frø om ønskelig
    1
  • tempeh delt i terninger (1-2 cm)
    200 g
  • "extra virgin" oliven olje
    50 g
  • hakket tomat, på boks
    400 g
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • koriander, malt
    1 ts
  • kanelstang
    1
  • Japansk soyasaus, type tamari
    1 ss
  • malt sennepspulver
    1 ss
  • tomatpuré
    50 g
  • havsalt til smak
    1 - 2 klyper
  • rårørsukker (optional)
    1 ss
  • kidney bønner, på boks skyllet og drenert (ca. 250 g etter drenering)
    400 g
  • korianderblad, fersk til servering
    3 kvister
  • cheddarost revet, til servering
    100 - 150 g
  • rømme, alle typer til servering (se tips)
    200 g
  • tortilla delt i terninger og ristet (se tips)
  • lime delt i terninger til servering

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 1743.8 mg
Protein 30.4 g
Kalorien 3633 kJ / 865 kcal
Fett 63.2 g
Ballaststoff 12.3 g
Gesättigte Fettsäuren 24.9 g
Kohlenhydrate 39 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen