Geräte und Zubehör
Pasta alla Nerano
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder400 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)160 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1900.4 mg
Protein
30.4 g
Kalorien
2420.8 kJ /
578.6 kcal
Fett
20.2 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
67.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min