Ricotta gnocchi alla sorrentina

Ricotta gnocchi alla sorrentina

4.6 24 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions

Zutaten

  • brown onion
    50 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • tomato passata
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves, plus extra to garnish
    5
  • water
    1700 g
  • gnocchi (see Tip)
    700 g
  • mozzarella torn
    200 g
  • Parmesan cheese grated
    60 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 383.6 kcal / 1604.8 kJ
Protein 17.5 g
Fett 16.2 g
Kohlenhydrate 42.9 g
Ballaststoff 4 g
Gesättigte Fettsäuren 7.1 g
Natrium 1256.3 mg

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