Geräte und Zubehör
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portioner
Zutaten
-
basilikum, frisk kun blade4 kviste
-
persilleblad, frisk4 kviste
-
fed hvidløg1 - 2
-
løg skåret i halve80 g
-
½ - 2 rød chili, tørret, udkernede, skåret i mindre stykker (se tip)røde chilier, friske udkernede, skåret i mindre stykker (se tip)½ - 2
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
salt1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
vand350 g
-
tomatpure20 g
-
fuldkornspasta spaghetti (tilberedningstid 8-10 min)160 g
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt4 stilk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1212 mg
Protein
15 g
Kalorien
1656 kJ /
396 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Madplan: fredag
16 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen
Quesadillas med chilichutney
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen