Geräte und Zubehör
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 pieces
Zutaten
-
potato oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
extra virgin olive oil spray
-
sea salt to dust
-
sauce of choice (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
19.2 mg
Protein
6.4 g
Kalorien
1029.3 kJ /
246 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
55.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Whitebait fritters
35min
Triple chocolate muffins
20min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Bannofee Muffin
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Melting moments with lemon cream
45min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Better banana cake
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min