Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
oder 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1721 kJ / 412 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
Alternative Rezepte
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vegetable Soup
35min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Shrimp Scampi
40min
Cod with Citrus Butter
50 Min