Geräte und Zubehör
Orange Pound Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portion
Zutaten
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (optional) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (optional) to garnish, to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
235.1 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade we Trust
37 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Boosted Super Green Juice
10 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Fudge Brownies
50 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.