Geräte und Zubehör
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
69 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
345.2 kJ /
82.5 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
15.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Pork Adobo
40 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Ginger Pork
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min