Geräte und Zubehör
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1194.2 mg
Protein
12.7 g
Kalorien
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoff
9.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
43.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Caribbean Wraps
50 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Date and oat milk
20 Min
Protein Bars
50 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Nacho Gratin
1 Std.
Pasta with lentils and sausage
35 Min