Geräte und Zubehör
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen