Geräte und Zubehör
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Protein
76.2 g
Kalorien
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Fett
176.4 g
Ballaststoff
32.6 g
Gesättigte Fettsäuren
28.1 g
Kohlenhydrate
146.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min