Geräte und Zubehör
Mosselen Marinière
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalorien
1326.4 kJ /
317 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Pad Thai
45 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min