Geräte und Zubehör
Ravioli Soep met Rundsvlees
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.9 mg
Protein
27.2 g
Kalorien
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min