Geräte und Zubehör
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 portie
Zutaten
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (optional) naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.9 g
Kalorien
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
15.6 g
Kohlenhydrate
86.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stevige linzenchili
50 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Groente-Omeletten
30 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Kokos Dahl
25 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen