Geräte und Zubehör
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 portie
Zutaten
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (optional) naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.9 g
Kalorien
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
15.6 g
Kohlenhydrate
86.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min