Geräte und Zubehör
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
broccoli in roosjes300 g
-
rode paprika (± 150 g), in stukken1
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
30 g zonnebloempittenpijnboompitten30 g
-
olijfolie25 g
-
15 g witte azijnfruitazijn15 g
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
gemalen zwarte peper½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
449 kJ /
107 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vruchtenroomijs
5 мин.
Groentenbouillonpasta
45 мин.
Salade van gehakte groenten
10 мин.
Quinoa salade met knapperige groenten
30 мин.
Snelle chocolade amandel fudge
Няма оценки
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 мин.
Snelle regenboogsalade
10 мин.
Groene bron
10 мин.
Wortelsalade met sesamcrackers
1ч.
Rode bietensalade
10 мин.
Koolsla
10 мин.
Bessenschuim
10 мин.