Geräte und Zubehör
Vegan Oesterzwam Soep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken gesneden120 g
-
80 g knolselder, in stukken gesnedenselder in stukken gesneden80 g
-
peterseliewortel in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
water650 g
-
oesterzwammen in reepjes gesneden (0,5-1 cm)500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
pimentbessen3
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
witte peper, gemalen¼ tl
-
gedroogde gemalen gember¼ tl
-
nootmuskaat, gemalen¼ tl
-
zout1 tl
-
tomatenpuree15 g
-
marjolein, gedroogd2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
670 mg
Protein
6 g
Kalorien
663 kJ /
159 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen