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Honey Mustard Salmon en Papillote
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
honey20 g
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wholegrain mustard20 g
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freshly squeezed lemon juice10 g
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water500 g
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vegetable stock powder1 tsp
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400 g potatoes, peeled, cut in cubes (1.5 cm)sweet potatoes peeled, cut in cubes (1.5 cm)400 g
-
broccoli florets small pieces (3 cm)400 g
-
fresh salmon fillets (approx. 4 pieces)800 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
feta cheese150 g
-
olive oil2 tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2391.6 mg
Protein
57.2 g
Kalorien
3101 kJ /
741 kcal
Fett
43.1 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
35.1 g
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