Geräte und Zubehör
Vegan Oyster Mushroom Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
670 mg
Protein
6 g
Kalorien
663 kJ /
159 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Rice Wine Chicken
Keine Bewertungen
Chocolate Fudge Cake
Keine Bewertungen
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Boba Cheesecake
6 Std. 45 Min
Pineapple and Apple Chutney
55 Min
Quick Beef Pho
45 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
Vegan bao sliders
1 Std. 50 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min