Geräte und Zubehör
Stewed vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.71 g
Kalorien
836 kJ /
200 kcal
Fett
17.1 g
Kohlenhydrate
8.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Confetti Rice
45 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Steamed Button Mushrooms
35 Min
Bulghur
35 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Peas with ham
30 Min
Egg and Onion
25 Min
Garlic mushrooms
20 Min