Geräte und Zubehör
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
268 kJ /
64 kcal
Fett
0.3 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min