Geräte und Zubehör
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 porsiyon
Zutaten
-
beyaz kinoa200 g
-
su400 g
-
yeşil elma soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış (yakl. 2 adet)200 g
-
ceviz100 g
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı80 g
-
bal2 yk
-
elma sirkesi60 g
-
1 yk hardalDijon hardalı1 yk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
keçi büş peyniri ufalanmış120 g
-
pancar, pişmiş küp küp doğranmış (1 cm), bk. Öneriler100 g
-
kurutulmuş turna yemişi100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
400.2 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
1721.7 kJ /
411.5 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Salatalar
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 Min
Un Helvası
45 Min
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 Min
Asya Salata
35 Min
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
5 Min
Salatalık ve Kişnişli Smoothie
10 Min
Orman Meyve Marmelatı
Keine Bewertungen
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
1 Std. 45 Min
Kuru Domates ve Peynirli Dip
5 Min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min
Süzme Mercimek Çorbası
45 Min
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
40 Min