Geräte und Zubehör
Coconut Bao with Prawns
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
18 pieces
Zutaten
Coconut Bao Buns
-
raw cashew nuts50 g
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
coconut milk130 g
-
water180 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder¾ tsp
-
ground turmeric1 - 1 ½ tsp
-
oil for greasing
Prawns with Peppers and Chilli
-
red peppers cut in slices (1 x 5 cm)200 g
-
oil60 g
-
garlic cloves2
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined dried with paper towels500 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Finalisation
-
garlic clove1
-
sweet chilli sauce150 g
-
soy sauce50 g
-
honey100 g
-
ketchup100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lime juice25 g
-
¼ tsp ground cayenne pepperdried chilli flakes½ tsp
-
cucumber unpeeled, thinly sliced (2 mm), for garnishing (see variation)1
-
spring onions thinly sliced, for garnishing3
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
654.7 mg
Protein
8.1 g
Kalorien
917.4 kJ /
219.3 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
32.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Carbonara
40 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Spiced Apple Pie
2 Std.
Poached Eggs
15 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Sushi Waffles
1 Std. 30 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min