Geräte und Zubehör
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Protein
39.1 g
Kalorien
3882.3 kJ /
928 kcal
Fett
33.5 g
Ballaststoff
15.4 g
Gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
126.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Vegan jus
40 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min