Geräte und Zubehör
Speltbrood
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
7 g
Kalorien
793 kJ /
189 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Kracht Muesli
25 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Tiramisu Smoothie
5 Min