Geräte und Zubehör
Warm beetroot dish
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
226.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
568 kJ /
135 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Mystery soup
45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min